0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Lant gall

Afișez toate cele 6 rezultate

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Lant gall la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Lant gall, prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Lantul Gall sau lantul cu role este elementul principal al transmisiei si este folosit in foarte multe aplicatii de transmisie fiind capabil de performante si rezultate deosebite.

Lantul gall(cu role) sau lantul de transmisie a puterii este realizat din otel.

Pentru transmisiile cu lant se folosesc si roti dintate(pinioane) realizate din acelasi otel ca si lantul gall(cu role). Lantul gall(cu role) si rotile dintate(pinioane) comercializate de firma noastra sunt verificate si incercate la conditii de rezistenta intalnite in cazurile de avarie cele mai frecvente.

Lantul gall(cu role) este format din: Eclisa exterioara; Eclisa interioara ;Rola; Bucsa; Bolt.

Datorita normelor internationale aflate in vigoare lantul gall(cu role) se regaseste sub doua standarde internationale:Standardul European(ISO) si Standardul American(ANSI).

Putem furniza lanturi cu atasamente speciale, lanturi cu bolt gaurit(hollow-pin), lant PIV(de variator), lanturi flier(pentru instalatii de ridicat), lanturi rotary(folosit la foraje), lanturi pentru combine etc.

Lant gall – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.

; //]]>