0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Snec

Afișez toate cele 9 rezultate

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria snec, snecuri cereale si industriale la prețuri competitive. Snec cereale de la lungime 3>16m, Spira snec continua, plata, flexibila, Snecuri pt cereale, lemn si peleti, Snecuri transportoare elicoidale, transportoare elicoidale industriale.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de snecuri cereale si industriale, prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Snec, confectionare snecuri cereale si industriale – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular. Confectionare snecuri transportoare de toate tipurile. Produs in Romania ( Dolj, Tecuci, Iasi, Vaslui, Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta etc)