0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Spira snec

Afișez toate cele 5 rezultate

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Spira snec, spirala snecuri transportoare la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Spira snec, spirala snec prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Spira snec – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Acest produse este potrivit pentru cei care doresc doar spira de snec. Pentru snecuri complete, va rugam sa vizitati paginile aferente. Spirala de snec este din OL37. Spirala de snec din inox este de obicei din inox AISI304 sau AISI316L.

Spirele continue sunt cele mai intalnite si aflate permanent pe stoc, cu livrare in Romania in 24-48h. Iar pentru restul de spirale elicoidale se aduc pe comanda din Italia.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.

; //]]>