0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Benzi transportoare pvc

Afișez toate cele 2 rezultate

Benzi transportoare PVC, banda transportoare

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Benzi transportoare pvc. Furnizor de banda transportoare pvc, banda rulanta la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Benzi transportoare pvc, banda transportoare, banda rulanta prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.
Benzi transportoare pvc – informatii și preț
Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Vulcanizare banda, imbinare benzi transportoare

Se pot vulcaniza benzi pvc cu ajutorul unei prese speciale, sau se pot imbina cu cleme de prindere (aligatori) sau popular numite fiermoare, agrafe de banda, imbinari metalice, imbinari plastic (anker, flexco, alligator).

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.