0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Poliamida

Afișez toate cele 2 rezultate

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Bara si placa de poliamida PA6 la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Poliamida, prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Poliamida, bare si placi – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.

Mase plastice, materiale tehnice, materie prima pentru roti dintate, pinioane, cai de rulare, ghidaje, mese industria alimentara, fund de taiat plastic alb agreat alimentar.