0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Benzi elevator

Afișez 1 rezultat

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Banda elevator, Benzi elevator, banda cu cupe elevatoare, Chinga de elevator la prețuri competitive.

Banda de elevator este de doua tipuri: Banda cauciuc elevator rezistenta la uleiuri si banda de elevator rezistenta la abraziune, frecare.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Benzi elevator, chingi elevatoare, benzi cauciuc elevator, prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Benzi elevator – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru benzi de elevator sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Avem banda elevator cu 1, 2, 3, 4 sau 5 insertii textile cu interior panzat sau cauciucat.

Se comanda la latimea de care aveti nevoie. latimile standard pentru banda de elevator cu cupe sunt 100/150/200/250/300/350mm.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.