0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Banda Teflon

Afișez 1 rezultat

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Banda Teflon, banda teflonata, benzi teflon la prețuri competitive.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Banda Teflon,banda teflonata, benzi teflon prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Banda Teflon, banda teflonata, benzi teflon – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Suntem furnizor de tesatura fibra de sticla teflonata, benzi teflonate adezive sau neadezive, pentru masini de baxat, masini de ambalat, folosita la masinile de vidat, lipit, taiat folie plastic ,acesta protejeaza firul sau banda de nichelina / kanthal pentru a nu se lipi de acesta. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.