0799 722 222 | contact@ci.ro | Harta

Cremaliere

Afișez 1 rezultat

MechA tech srl prin situl său www.ci.ro vă poate furniza din stoc sau la comandă o gamă completă de produse din categoria Cremaliere, Cremaliera la prețuri competitive. Asa ca daca doresti sa gasesti un furnizor pentru roti dintate si bara patrata cu dinti, pentru porti sau pentru poarta, cale de rulare dintata.

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților in materie de Cremaliere, prin intermediul unei comunicări transparente continue. Dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Cremaliere – informatii și preț

Pe pagina fiecarui produs puteți găsi toate informațiile necesare în prezentarea acestuia. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta. Prețuri pentru produse sunt oferite doar la cerere sau partenerilor noștri.

Mecanism pinion – cremaliera

Mecanism pinion – cremaliera pentru actionari simple intalnite la porti culisante, in special industriale, dar si rezidentiale. Pentru fiecare client oferim soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic. Ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.